ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ……..ΠΑΟΚ junior basketball program

Μία εκπληκτική γενιά εφήβων

Ήταν το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς του 2010 όταν οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Κ. junior basketball program ξεκίνησαν με όραμα αλλά και με στόχο την δημιουργία ενός κορμού παιδιών που θα αποτελούσε το μέλλον της υποδομής του Π.Α.Ο.Κ και θα πρωταγωνιστούσε στα παρκέ των γηπέδων στην Ελλάδα.
Έτσι μέρα με την ημέρα χρόνο με τον χρόνο και με ατελείωτες ώρες δουλειάς εντός και εκτός γηπέδου ο Π.Α.Ο.Κ. κατόρθωσε να δημιουργήσει μία εκπληκτική σε συνοχή ομάδα με κυρίαρχο στοιχείο το ήθος αυτών των παιδιών. Η αγωνιστική αξία έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα ήταν δεδομένη και αναγνωρίσιμη από όλους αντίπαλους ,φιλάθλους του Basketball, μικρότερων αθλητών που τους έβλεπαν με θαυμασμό.
Αυτή η υπέροχη λοιπόν παρέα κατόρθωσε να κερδίσει 3 φορές συνεχόμενες το πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. (2015,2016,2017 μία στο παιδικό και δύο στο εφηβικό) και να κατακτήσει 3 φορές το χάλκινο μετάλλιο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα(Πάτρα 2015 Καστοριά 2016, Κατερίνη 2017).
Τα συγχαρητήρια λοιπόν ανήκουν αποκλειστικά και μόνο σε αυτά τα παιδιά που πρόσφεραν τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια φορώντας και τιμώντας στο έπακρο την φανέλα του Δικεφάλου. Φυσικά, αρωγοί και υποστηρικτές όλης αυτής της προσπάθειας ήταν οι γονείς που στήριξαν με κάθε τρόπο όλη αυτή την εξαιρετικά επιτυχημένη σε όλους τους τομείς πορεία.
Βλέποντας σήμερα (1/5/2017) αυτή την ομάδα να αγωνίζεται με την φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. για τελευταία φορά αυτή η γενιά των 99άρηδων μόνο ευχάριστες αναμνήσεις σου έρχονται στο νου, παρόλο που τα δάκρυα κυλούν ασταμάτητα, οι αγκαλιές γίνονται ασφυκτικές, τα βλέμματα δεν τολμούν να ανταμώσουν, τα λόγια λίγη σημασία έχουν…..

Σας ευχαριστούμε όλους
ΚΑΙ
Να θυμάστε: Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει!!!!

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ