ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

3on3

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη διοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ 3-on-3 στον προαύλιο χώρο του PAOK Sports Arena στις 18-19 Μαΐου του 2013. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται και σήμερα γίνεται μία πρώτη παρουσίαση των κανονισμών που ισχύουν στο 3-on-3.

Παράλληλα μπορείτε να κατεβάσετε και την φόρμα-αίτηση που πρέπει να συμπληρώσετε για να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο 3-on-3.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

1. Η επαναφορά της μπάλας γίνεται από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου.

2. Μετά από καλάθι ή μετά από πετυχημένη ελεύθερη βολή, αλλάζει η κατοχή της μπάλας

3. Μετά τη συμπλήρωση 7 φάουλ από την ομάδα, δίνεται μια ελεύθερη βολή για να εκτελεστεί από την ομάδα που κερδίζει το φάουλ.

4. Το παιχνίδι τελειώνει στα 20 λεπτά ή στους 16 πόντους.

5. Τα σουτ μέσα από την καμπύλη γραμμή και n ελεύθερη βολή, μετρούν για ένα πόντο, ενώ τα σουτ έξω από την καμπύλη γραμμή μετρούν για 2 πόντους.

6. Απαγορεύεται n άμυνα ζώνης.

7. Η εσκεμμένη καθυστέρηση του παιχνιδιού, τιμωρείται με μία ελεύθερη βολή.

8. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ενός αναπληρωματικού παίκτη, ο οποίος δηλώνεται εξαρχής στο δελτίο συμμετοχής της ομάδας.

9. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για ένα TIME OUT 45".

10. Σε περίπτωση ισοπαλίας των δύο ομάδων, θα εκτελεστούν 3 ελεύθερες βολές για κάθε ομάδα (συνέχεια).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο τουρνουά μπάσκετ 3-on-3 που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου 2013 στον προαύλιο χώρο του κλειστού γηπέδου του ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση (την οποία μπορούν να κατεβάσουν από εδώ) και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο γήπεδο του ΠΑΟΚ (Αντώνη Τρίτη 12, Πυλαία) ή στο Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη (Απ. Σαμανίδη 21, 55236 Πανόραμα). Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 2013.

Ακολουθούν οδηγίες για την εγγραφή σας και την συμπλήρωση του εντύπου...

1.Γράψτε με κεφαλαία γράμματα το όνομα και το επώνυμο κάθε παίκτη, διεύθυνση και τηλέφωνο.

2.Μην ξεχάσετε να δώσετε όνομα στην ομάδα σας και να το γράψετε καθαρά με κεφαλαία γράμματα και να συμπληρώσετε την κατηγορία της.

3.Κάθε ομάδα απαρτίζεται από 3 παίκτες και έναν αναπληρωματικό παίκτη.

4.Στο τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος ομάδες Σωματείων, Σχολείων και ομάδες ανεξάρτητων παικτών.

5.Αν έστω και ένας παίκτης της ομάδας λόγω ηλικίας ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία από τους υπόλοιπους, η ομάδα θα αγωνιστεί στην κατηγορία αυτή.

6.Οι αγώνες θα γίνονται σε σύστημα νταμπλ-νοκ άουτ.

7.Το Σάββατο το πρωί όλοι οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται στις 8.45 στο χώρο της διοργάνωσης.

8.Δίπλωμα συμμετοχής θα απονείμει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε κάθε συμμετέχοντα.

 

 

(κάνετε κλικ παραπάνω για να κατεβάσετε το pdf)

 

 click to enlargeΞεκίνησαν οι εγγραφές στο ΠΑΟΚ Summer Basketball Camp 2013

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena, με την. υπογραφή του Νίκου Σταυρόπουλου, την εμπειρία και την επιτυχημένη παράδοση των προηγούμενων ετών και την συμμετοχή των καταξιωμένων προπονητών του ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό καμπ μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Οι εγγραφές για το ΠΑΟΚ Summer Basketball Camp 2013 ξεκίνησαν και συνεχίζονται. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο φετινό πρόγραμμα, προστίθεται και η συνεργασία με τις κατασκηνώσεις Yuppi Camp και η μεταφορά του καλοκαιρινού καμπ και στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Πιο συγκεκριμένα.
Το ΠΑΟΚ Summer Basketball Camp θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena σε δύο περιόδους.
1η περίοδος: 17-22 Ιουνίου 2013
2η περίοδος: 24-29 Ιουνίου 2013
Τα αγόρια και κορίτσια (8-18 ετών) που θα συμμετάσχουν στο καμπ, θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από έμπειρους προπονητές, αλλά και από τις σημαντικές προσωπικότητες και του ειδικούς του αθλήματος που θα τους επισκεφθούν και θα τους μιλήσουν.

Το Summer Basketball Camp σε συνεργασία με τις κατασκηνώσεις Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, θα γίνει σε τρεις περιόδους.
1η περίοδος: 1-6 Ιουλίου 2013
2η περίοδος: 15-20 Ιουλίου 2013
3η περίοδος: 22-27 Ιουλίου 2013

Πληροφορίες και εγγραφές
Θόδωρος Πολυμένης (υπεύθυνος οργάνωσης PAOK Junior Basketball Program)
6977043885
2310-472561
www.paokbc-academies.gr

yuppi

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση ετοιμάζουν τα τμήματα υποδομής της ΚΑΕ και το ΠΑΟΚ ''Junior'' Basketball Program στις 27/01/2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις του PAOK SPORTS ARENA .

Η ενέργεια αυτή γίνεται, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήσιμα αντικείμενα για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου .
Οι καθημερινές ανάγκες ενός Παιδικού Χωριού σε είδη είναι πολλές και αφορούν από την ανάγκη ενός παιδιού για ένδυση ,διατροφή ,εκπαίδευση ,φάρμακα έως και τις ανάγκες λειτουργίας ενός σπιτιού .
Λόγω του μεγάλου αριθμού των παιδιών αλλά και αντίστοιχα των σπιτιών ,στα οποία διαμένουν ,είναι χρήσιμο οι δωρεές να επικεντρωθούν σε :
Παπούτσια καινούργια ,είδη παιδικού ρουχισμού ,κάθε είδους τροφίμων που δεν χρειάζονται άμεσα ψυγείο (λάδι ,γάλα εβαπορέ ,ζυμαρικά κ.α.) , όλα τα είδη καθαριότητας σπιτιού (σκόνη πλυντηρίου ,υγρά καθαριστικά ,χαρτί υγείας κ.α). ,εκπαιδευτικά βοηθήματα ,γραφική ύλη ,καινούργια σεντόνια ,πετσέτες , και γενικότερα λευκά είδη , είδη εξοπλισμού και τέλος ηλεκτρικές συσκευές που μπορεί να είναι και ελαφρώς μεταχειρισμένες .
Η συγκέντρωση των αντικειμένων και των προσφορών συνεχίζετε στο PAOK Sports Arena ,στην Τούμπα (θύρα 3 ) καθημερινά και κατά την διάρκεια λειτουργίας του προγράμματος των προπονήσεων .
Όλα τα προϊόντα θα παραδοθούν στο Παιδικό Χωριό Πλαγιαρίου την ημέρα της εκδήλωσης απο τους Αθλητές και τις Αθλήτριές μας αλλά και εκπροσώπους των Γονέων των Αθλητών – τριών .


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Την Κυριακή 13/01/2013 και ώρα 12:00 η Ακαδημία μας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό της στο κέντρο FOCUS (13ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας περιοχή αεροδρομίου) ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η κοπή βασιλόπιττας και θα βραβευθούν αθλητές και αθλήτριες που αρίστευσαν κατά την περυσινή σχολική χρονιά 2011-12.

Επίσης σε ειδική τελετή θα βραβευθούν αθλητές και αθλήτριες του PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM που συμμετείχαν στις Εθνικές Ομάδες.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο COACH Μαρκόπουλος, η πρώτη ομάδα και το STAFF.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...

ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS

SUMMER CAMP 2017

SUMMER CAMP 2017

Login

Who's Online

Έχουμε 25 επισκέπτες συνδεδεμένους